Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding is niet zomaar kleding, het zorgt voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Investeer daarom in kwalitatief goede kleding.

Dat betekent bedrijfskleding die lekker zit en een mooie pasvorm heeft. Maar ook kleding, die als dat voor je werk van belang is, de juiste bescherming biedt. Dat geld zeker ook voor vrouwen waarvoor een complete lijn werkkleding leverbaar is.

Jarenlang plezier van je werkkleding, dat is ons motto! En… mooie werkkleding zorgt er ook voor dat je werk leuker wordt!

Uitstraling

Vele merken leveren bedrijfskleding. Wij van ThisWay hebben gekozen voor Blaklader. Een merk waar duurzame productie en een eerlijke betaling aan de arbeiders centraal staat. Waar zeker ook de de kwaliteit heel hoog is en waar wij dus ook met een gerust hart achter kunnen staan.

En wat natuurlijk ook heel belangrijk is: consistente levering. Als je na enige tijd kleding wilt bij bestellen moet het ook in dezelfde kleur en uitvoering leverbaar zijn. Tel daarbij op dat wij, door gebruikt te maken van digitale druktechnieken, moeiteloos één kledingstuk kunnen bedrukken en je weet zeker dat je bij ons goed zit, ook als je bij wilt bestellen!

Duurzame bedrijfskleding bedrukken​?

De hoogste kwaliteit duurzaam geproduceerde werkkleding, dat is wat u van het Zweedse A-merk BLAKLADER kunt verwachten.

Kleding die onder de zwaarste omstandigheden overeind blijft en dient als steun voor betere en veiliger werkomstandigheden.

Innovatie gaat hand in hand met de sociale werkomstandigheden in de fabriek waar de kleding wordt vervaardigd.

Met een zeer uitgebreide lijn vrouwen werkkleding kan het programma van BLAKLADER als zeer compleet worden omschreven

BLAKLADER bedrijfskleding bedrukken?

Voor BLAKLADER draait duurzaamheid niet alleen om de kleding maar ook om de weg er naar toe. Het hele productieproces draagt bij aan een duurzamere wereld.

60 jaar ervaring in de branche heeft vele inzichten gegeven in een productie proces waar met steeds minder gebruik van energie toch de hoge kwaliteits normen gehaald worden.

De fabrieken zijn uiteraard voorzien van zonnepanelen maar ook van lichtkoepels, zogeheten prismatic sky lights, om zoveel mogelijk met natuurlijk licht te werken.

Het resultaat is een lager energiegebruik en een lichtere en aangenamere werkplek. 

Het streven van Blaklader is om de meest duurzame speler op de bedrijfskleding markt te worden.

Verantwoorde productieketen

BLAKLADER wil met elk kledingstuk het verschil maken. Wie kiest voor BLAKLADER kiest duidelijk voor kwaliteit, functionaliteit, slim design duurzaamheid en de ontwikkeling van de samenleving.

Het draait om duurzame kleding gemaakt in een verantwoorde productieketen.

ThisWay blaklader

Neem direct contact op.