ThisWay promotional

Promotionele kleding bedrukken

Of je nu de identiteit van je bedrijf op een sterke manier wilt overbrengen of dat je gewoon een gezellige outfit voor je studentengroep wilt hebben, het kan met promotionele kleding. Een leuke polo voor je studentenclub of een gek T-shirt voor je vrijgezellenfeest, draag de boodschap uit die je wilt.

Maar natuurlijk niet alleen je boodschap. Je kunt kleding ook gebruiken voor het opbouwen en bekend maken van je merk en de waardes waar dat merk voor staat.

Elke keer wanneer je kleding gedragen wordt heb je een contact moment. Je kleurt het straatbeeld met een opvallend visite kaartje van je bedrijf of vereniging. Met promotioneel textiel heb je een effectief instrument om je boodschap of merknaam onder de aandacht te brengen.

Duurzame promotie

Duurzame promotionele kleding leveren wij van Neutral®. Kleding van 100 % gecertificeerd, biologisch fairtrade katoen.

Maar ook merken zoals Stedman en Tee jays die door middel van recycling van grondstoffen een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld.

Ook de hoge kwaliteit van Lemon & Soda is duurzaam. Immers, als je kleding langer mee gaat dan het gemiddelde promo textiel hoeft er minder geproduceerd te worden en hoe duurzaam is dat?

Als merk maak je een ijzersterk statement door je boodschap uit te dragen op duurzame en eerlijk gefabriceerde kleding. Want kleding die duurzaam is gemaakt staat niet alleen beter, het voelt zeker ook beter!

Neem direct contact op.