Duurzame bedrijfsvoering

ThisWay duurzaam

Een mooie (mode) kreet dezer dagen. Volgens van Dale is duurzaam letterlijk: langdurend, weinig aan slijtage of bederf onderhevig en weinig belastend voor het milieu. Kortom, een wel heel algemene term.

100 % duurzaamheid is voorlopig ook nog wel een utopie. Laten we daarom maar duurzaam zijn in de geest van het woord en proberen dit zoveel mogelijk in ons werk toe te passen. Zo maken wij bij ThisWay  geen gebruik  van milieu belastende inkten en verwerken wij geen flex materiaal waar pvc in zit. Hierdoor ben je bij ons voor het duurzaam bedrukken van kleding aan het juiste adres.

Wij recyclen onze kunststof afvalstoffen en investeren in steeds zuinigere machines.

Duurzame kleding

In de kleding die wij leveren proberen wij zo duurzaam mogelijk te zijn.

Dit doen wij onder anderen door het importeren van de kleding van Neutral®. Dit is een fairtrade kledingmerk dat voor elke stap in het proces, van katoenveld tot en met de productie, is gecertificeerd.

Deze certificaten zijn jouw garantie dat Neutral® kleding is gemaakt volgens de hoogste standaards in de wereld.

Ook bij onze andere kledingleveranciers kijken wij hoe zij met de arbeidsomstandigheden omgaan en wat hun inspanningen zijn voor het milieu.


Neutral® shop duurzame kleding

Recycling

ThisWay duurzaam

Hoe duurzaam en goed geproduceerd ook, eens is je kleding versleten. Momenteel werken wij aan een recycling project waar je je oude kleding kunt inleveren. Hier kunnen dan weer mooie producten zoals isolatie materiaal van worden gemaakt en komen wij tot een circulaire maatschappij.

Vraag naar de mogelijkheden voor het duurzaam bedrukken van kleding: