Wij van ThisWay

Wij zijn zo’n 20 jaar geleden met ons familie bedrijf gestart vanwege de creatieve uitdaging om van een ‘gewoon’ kledingstuk iets moois te maken.

Hoewel aan de creatieve uitdaging weinig is veranderd is wel de wereld behoorlijk veranderd en is het klimaat en milieu steeds belangrijker geworden. Reden voor ons om ook met ons werk ‘iets’ voor de wereld te gaan doen.
Nu geldt de kledingindustrie als één van de meest vervuilende ter wereld, maar er zijn lichtpuntjes. Wij hebben besloten met deze ‘lichtpuntjes’ aan de slag te gaan.

Dan komt er kleding op de markt, vervaardigt van katoen, wat zonder bestrijdingsmiddelen gegroeid is. De kleding wordt bewerkt in een fabriek die zijn energie volledig haalt uit zonnepanelen. De medewerkers worden eerlijk betaald en het gebruikte water wordt helemaal schoon in de rivier terug geloosd.

En voor elke stap die deze kleding ondergaat, van katoen tot eindproduct, is het gecertificeerd. Een certificaat wat garant staat voor controle op al deze stappen. Het wordt verkocht onder de merknaam Neutral®.

Wij zijn er trots op dat wij dit merk mogen vertegenwoordigen in Nederland.
Andere lichtpuntjes van merken die wij leveren zijn Craft en Stedman die een steeds bredere collectie sportkleding op de markt brengen van gerecycled polyester.

Of neem de leverancier van onze printer, die oeko-tex en Gots goedgekeurde inkten levert en zo ook zijn lichtpuntje bijdraagt.
Op weg naar een duurzame wereld? Wij kunnen het samen met jou, van onderaf.

Groeten,
Hans, Hanneke en Sven