.
Vorige slide
Volgende slide

Sportkleding bedrukken

Wat je leeftijd of niveau ook is, bij ThisWay vind je de ideale sportkleding. Wij bieden een breed assortiment aan sportkleding voor verschillende sporten, zoals hardlopen, tennis en wielrennen. Wil je je sportkleding bedrukken, dat kan bij ons!

Of je nu individueel wilt sporten of als onderdeel van een team, wij helpen je graag verder. Met behulp van geavanceerde digitale printtechnieken kunnen wij sportkleding zelfs in kleine aantallen en per stuk bedrukken. Zo krijg je sportkleding die perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Teamkleding

Wil je teamkleding voor je bedrijf of een sportclub, ook hierbij kunnen wij helpen. Bij ThisWay hebben we een uitgebreid assortiment aan teamkleding, van basic shirt van Stedman tot hoogwaardige sportkleding van Craft. Of je nu een hele club wilt aankleden of een bedrijfsteam hebt, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Naast shirts kunnen we ook andere items leveren, zoals sweaters, trainingsbroeken en tassen. Maak je club of team herkenbaar door de sportkleding te bedrukken.

Kies voor sportkleding bedrukken en teamkleding van ThisWay en zorg ervoor dat jouw team klaar is voor de sportieve uitdagingen!

Neem direct contact op.

Duurzame sportkleding bedrukken

Bij ThisWay begrijpen we het belang van duurzaamheid ‘save the world’. Daarom werken wij voor duurzame sportkleding bedrukken. Met behulp van milieuvriendelijke materialen en inkten zorgen we ervoor dat je sportkleding niet alleen uniek en stijlvol is, maar ook ethisch verantwoord.

Door duurzame sportkleding te bedrukken, draag je niet alleen bij aan het verminderen van de impact op ons milieu, maar laat je ook zien dat je geeft om duurzaamheid. Of je nu sportkleding nodig hebt voor je eigen sportieve prestaties of voor een heel team, bij ThisWay kun je sportkleding duurzaam bedrukken. En wij zorgen ervoor dat we de juiste druktechnieken gebruiken zodat je lang van de bedrukte items kunt genieten.